O nama Usluge Lokacija Kontakt

Usluge Usluge

USLUGE

Uspostavljanje sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000
Norma ISO 9001:2000 provjeren je i dokazan normativni okvir za sustavan pristup u upravljanju poslovnim procesima. Želite li uspostaviti sustav upravljanja kvalitetom, unaprijediti upravljačke sustave i postići uvjete potrebne za certifikaciju, Tradexim d.o.o. pomoći će Vam konzultantskim uslugama.

Komunikacija
Efikasna komunikacija ključan je faktor uspjeha svake organizacije. Komunikacija je vještina koja se uči i usavršava. Želite li i Vi usavršiti Vašu komunikacijsku vještinu?

Organizacijska kultura
Organizacijska kultura približava i povezuje ljude, te pomaže lakšem usaglašavanju ponašanja i poslovanja u radnim sredinama. Tradexim d.o.o. rado će Vam pomoći da unaprijedite svoju organizacijsku kulturu.

Istraživanje tržišta
Bez obzira da li Vam je istraživanje tržišta potrebno radi provođenja promidžbene kampanje, segmentacije tržišta, prodaje, razvoja proizvoda, unapređenja kvalitete ili bilo kojeg drugog razloga, Tradexim d.o.o. omogućava da dobijete vrijedne, autentične, stvarne i pouzdane informacije koje će Vam pomoći u donošenju kritičnih odluka u Vašem poslovanju.

Benchmarking
Tradexim d.o.o. nudi usluge koje će vam pomoći da odredite i planirate procese benchmarking-a, da prikupite podatke, da analizirate informacije i da sve zajedno prilagodite konkretnim uvjetima svoje organizacije.

Poslovni informacijski sustavi i software
Tradexim d.o.o. nudi kompletan informatički inženjering i cjelovita rješenja u izgradnji poslovnog informacijskog sustava i/ili pojedinih njegovih podsustava, sustava poslovnog komuniciranja i procesnih informacijskih sustava po načelu "ključ u ruke".

Izrada investicijskih studija i poslovnih planova
Povjerite tvrtki Tradexim d.o.o. izradu poslovnih planova i investicijskih studija ako želite biti sigurni da je vaša poslovna zamisao izvediva i ako želite biti uvjerljivi prema drugima.

Strateško planiranje
Tradexim d.o.o. omogućava da se strateško planiranje ne pretvori u predviđanje budućnosti već da se na temelju procjena sadašnjeg momenta načini projekcija onog što bi moglo biti: na definiranje najboljeg pravca kretanja tvrtke. Najbolji način predviđanja budućnosti je da stvorimo budućnost.

Tradexim, Vrhovčev vijenac 78, Zagreb