O nama Usluge Lokacija Kontakt

Tradexim Tradexim

O NAMA

TRADEXIM d.o.o. je tvrtka koja se bavi poslovnim konzaltingom. Imamo mnogo vrijednog iskustva stečenog dugogodišnjim radom u raznim područjima gospodarskih djelatnosti. Naše temeljno bogatstvo je intelektualni kapital - što ćemo podijeliti s vama.

Ne dajemo prazna obećanja. Svoje ugovorne obveze izvršavamo stručno, etično, odgovorno i pouzdano. Bez obzira što se tražilo od nas, svojim klijentima nudimo praktična rješenja primjenjiva u svakodnevnom poslovanju i koja donose korist.

Gledamo daleko u budućnost, ali uvijek polazimo od prvog koraka i sadašnjeg trenutka. Zakonitost poslovanja i pravičnost za nas nisu apstraktni pojmovi nego filozofija djelovanja i ponašanja.

Naše usluge nisu besplatne, ali nam novac nije na prvom mjestu niti predstavlja mjerilo vrijednosti. Čestitost, umjerenost i humanost vodilja su nam u poslovanju s klijentima.

Sve naprijed navedeno ujedno predstavlja našu viziju i misiju: biti respektabilna manja tvrtka koja putem konzaltinga pomaže poduzetnicima ostvariti postavljene ciljeve.

Na koji način ćete saznati kako radimo? Poklonite nam svoje povjerenje!

DAKLE: ŠTO MOŽEMO UČINITI ZA VAS?

Ako želite saznati više o nama, našim referencama, poslovnoj povijesti, iskustvu ili o bilo čemu što bi vas o nama moglo zanimati, molimo da nam pošaljete upit na e-mail adresu:

Tradexim, Vrhovčev vijenac 78, Zagreb