O nama Usluge Lokacija Kontakt

Usluge Benchmarking

BENCHMARKING

Stručno poimanje izraza benchmarking definira taj pojam kao proces identificiranja, analiziranja i usvajanja izuzetnih praksi, te procesa koji provodi bilo koja organizacija bez obzira na djelatnost i bilo gdje u svijetu, a koji mogu pomoći organizaciji pri poboljšavanju njezine izvedbe putem njihove prilagodbe vlastitoj situaciji.

Smisao benchmarkinga je u učenju iz principa i specifičnosti koje proizilaze iz primjera koje pruža najbolja izvedba (rješenje), a što se pokazuje kao najučinkovitije sredstvo za razvijanje uspješnih praksi. U najvećem broju slučajeva, organizacije su pronalazile stvarnu inovaciju i originalne ideje promatrajući one koji nisu izravna konkurencija.

Benchmarking je samo sredstvo, jedan od upravljačkih alata kojeg je potrebno strateški korisiti za poboljšenje procesa koji su najkritičniji za uspjeh organizacije.

"TRADEXIM" d.o.o. nudi usluge koje će vam pomoći da odredite i planirate procese benchmarking-a, da prikupite podatke, da analizirate informacije i da sve zajedno prilagodite konkretnim uvjetima svoje organizacije.

Usvajanje ovog strukturiranog i sistematskog pristupa promatranju onog što se događa izvan vaše organizacije u velikoj će mjeri promijenti vaš način rada i dostignute rezultate – na bolje.

Tradexim, Vrhovčev vijenac 78, Zagreb